۱۳ نرم افزار طراحی لوگو حرفه ای + بهترین نرم افزار ساخت لوگو

۱۳ نرم افزار طراحی لوگو حرفه ای + بهترین نرم افزار ساخت لوگو

افرادی که در زمینه طراحی لوگو و گرافیک فعالیت می کنند و یا در این زمینه تازه کار محسوب می شوند با نرم‌افزار های طراحی لوگوی بسیاری روبرو می‌شوند و ممکن است در ابتدا، برایشان این سوال یه وجود می آید که با کدام نرم افزار طراحی لوگو کار کنند؟ بهترین نرم افزار طراحی لوگو چیست یا اینکه کدام نرم‌افزار طراحی کارایی بیشتری دارد؟ اصلاً این‌ همه نرم افزار ساخت لوگو که معرفی می‌شود چه فرقی با هم دارند؟ در این مقاله ۱۰ تا از پرکاربردترین نرم‌افزارهای طراحی لوگو را معرفی می‌کنیم و با مزیت‌ها، معایب و کارکردهای نرم‌افزارهای ساخت لوگو آشنا می‌شویم و احتمالا در آخر این مقاله در می یابید که کدام نرم افزار طراحی لوگو برای چه نوع طراحی‌هایی مفید و مناسب هستند.

در این مقاله می‌خوانید

۹ نرم افزار طراحی لوگو رایگان، ساده و کاربردی

در این مقاله ابتدا به معرفی راحت ترین و سبک ترین نرم افزار های طراحی لوگو می پردازیم، سپس در آخر، مختصر توضیحی در مورد نرم افزار های حرفه ای می دهیم.

۱. نرم افزار لوگو میکر پرو logo Maker Pro: ساده و راحت

نرم افزار طراحی لوگو

یکی از اولین نرم افزار های طراحی لوگویی که به صورت آنلاین می باشد. می توانید به سادگی و راحتی و بدون دانش قبلی و در چند دقیقه لوگو خود را طراحی کنید. این نرم افزار ساخت لوگو تحت وب است و به راحتی با فشردن کلید make a logo میتوانید کار طراحی لوگو خود را در این نرم افزار ساخت لوگو انجام دهید. این نرم افزار یکی از ساده ترین و دم دست ترین نرم افزار طراحی لوگو است.

در این نرم افزار بیش از ۳۰۰ قالب رایگان طراحی لوگو  برای کاربران وجود دارد. کار کردن با این نرم افزار نیز مانند سایر برنامه های طراحی لوگو بسیار آسان است. شما می توانید با شکل ها و فونت های مختلف در هر رنگی لوگوی خود را بسازید.در این نرم افزار رنگ بندی های مختلفی برای کاربر در نظر گرفته شده است. ابزار های بسیار زیادی نیز برای تغییر در شکل ها و متن ها وجود دارد.

۲. نرم افزار طراحی لوگو ای ای ای لوگو AAA LOGO : سبک و تحت ویندوز

نرم افزار طراحی لوگو

یکی دیگر از نرم افزار های طراحی لوگو که شاید برایتان کمی آشنا باشد نرم افزار AAA LOGO میباشد. این نرم افزار طراحی لوگو تحت وب نیست و با نسخه ویندوز ارائه شده است. پس از وارد شدن در سایت نرم افزار ساخت لوگو aaa می توانید این نرم افزار را دانلود کرده و از آن استفاده کنید. این نرم افزار طراحی لوگو دارای دو نسخه آزمایشی و پولی است. نسخه کامل این نرم افزار هزاران نماد و طرح آماده برای استفاده را در اختیار کاربر قرار داده است. این نرم افزار با ۸۵۰۰ لوگو و ۵۰۰ قالب لوگوی اختصاصی به شما اجازه می دهد که با نمونه های پیش ساخته لوگو جدیدی را طراحی کنید و با وضوح عالی برای چاپ ایجاد نمایید.

۳. نرم افزار طراحی لوگو لوگو کریتور Logo Creator

نرم افزاری جدید، سریع و بسیار قدرتمند، در زمینه طراحی لوگو و گرافیک است. در این نرم افزار طراحی لوگو، می توانید به سادگی و در کمترین زمان برند تجاری خود را ایجاد کنید. با این نرم افزار حتی نیازی به دانش تخصصی گرافیکی ندارید! امروزه نرم افزارهای متعددی در زمینه طراحی لوگو عرضه گردیده است. همانطور که گفتیم کاربران نیز به راحتی می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن، لوگوهای خود را طراحی نمایند. این نرم افزار طراحی لوگو قالب های از پیش آماده زیادی دارد. در این نرم افزار شما می توانید ساده ترین روش ها را برای طراحی لوگو و برند به کار گیرید.

شما می توانید کنترلی کامل بر روی پروژه طراحی خود داشته باشید ، دیگر هیچ نیازی به صرف زمان و انتظار برای پاسخ طراح و گرافیست ندارید ، چرا که همه کاره ی این پروژه خودتان هستید. شما می توانید سریعاً ایده های ذهنی تان را در قالب یک محیط گرافیکی پیاده سازی کنید، هر آنچه که برای طراحی نیاز دارید در یک محل برایتان گردآوری شده است و شما می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن، به نتیجه ای ایده آل دست پیدا کنید.

۴. نرم افزار لوگو فاندری Logo Foundry : طراحی لوگو در موبایل

نرم افزار طراحی لوگو

برای استفاده از اپلیکیشن Logo Foundry ابتدا باید به سراغ موبایل خود بروید. با نصب این اپ آرشیو بزرگی از آیکون ها و فونت‌های آماده در اختیارتان قرار می‌گیرد. به وسیله آنها می توانید لوگوی دلخواهتان را بسازید. در ضمن در این نرم افزار شما می توانید تعدادی لوگو آماده و بدون واتر مارک دانلود کنید. تمامی شکل ها و باکس های مختلف متن را که در Logo Foundry می‌بینید قابل ویرایش هستند و تنظیمات ویرایشی آن کارایی زیادی دارد. از شفافیت گرفته تا تنظیم رنگ و جهت چرخش آیکون‌ها و … همگی تضمین می‌کنند که می‌توانید تصور ذهنی‌تان را به خوبی در محیط اپلیکیشن پیاده‌سازی کنید. خروجی‌های این نرم افزار به دو فرمت JPEG و PNG هستند. نکته جالب توجه این است که پس از پایان کار، دوباره می توانید اعمال ویرایش و تغییر در لوگو را انجام دهید.

۵. نرم افزار جتای jeta : ساده ترین نرم افزار

نرم افزار طراحی لوگو

یکی از ساده ترین و در دسترس ترین نرم افزار های طراحی لوگو این نرم افزار است. این نرم افزار پیچدگی خاصی ندارد و از قبل ۱۰۰۰۰ شکل برداری و ۴۰۰ قالب لوگو در خود جای داده است. فقط کافی است با انتخاب یکی از قالب ها لوگو مورد نظر خود را انتخاب کنید و با تغییر اشکال و استایل های آن لوگو اختصاصی خود را ایجاد کنید. این موضوع درست است که نرم افزار های گرافیکی حرفه ای مانند Adobe Illustrator واقعا همه چی تمام هستند، اما معمولا کار با آنها در ابتدا ممکن است سخت و گیج کننده باشد، به خصوص برای کسانی که که تجربه قبلی با چنین برنامه هایی ندارند.

۶. نرم افزار گیمپ Gimp : ساده و کم حجم

نرم افزار طراحی لوگو

نرم‌ افزار ساخت لوگو GIMP  حجم کمی  دارد. این نرم افزار جایگزین مناسبی برای فتوشاپ خواهد بود، مخصوصاً اگر نیاز به انجام کار حرفه ای ندارید. این نرم ‌افزار طراحی لوگو مجهز به ابزارها و ویژگی‌های برجسته ای است. این نرم افزار مورد مناسبی برای طراحی‌های مختلف ازجمله آن دسته از طرح‌ها که شامل خط و منحنی هستند، خواهد بود. این نرم افزار ساخت لوگو به دلیل اینکه رابط کاربری ساده و راحتی دارد، گزینه خوبی برای آموزش به کاربران تازه کار و تازه وارد به حساب می آید. کار با این نرم افزار به دلیل ویژگی های خوب زیادی که دارد یک تجربه کاری خوب و مفرح برای شما می تواند باشد.

۷. نرم افزار اینکسکیپ Inkscape : خوب و رایگان

نرم افزار طراحی لوگو

اگر می خواهید با نرم افزار Adobe Illustrator شروع نکنید و یا از کار کردن با آن خوشتان نمی آید اینک اسکیپ یک جایگزین خوب برای این نرم افزار است. با این نرم افزار می توانید با تصاویر برداری و فایل های SVG نیز کار کنید. یکی از مشکلات این نرم افزار این است که قادر به پشتیبانی از فرمت Jpeg  نیست. اما با این ‌حال  چیزی از ارزش‌ آن کم نخواهد شد. رابط کاربری دوستانه و راحت، تجربه کار با آن را هم برای مبتدیان و هم برای حرفه‌ای‌ها دلپذیر می‌کند.

همچنین به دلیل داشتن فیلترها و افکت‌های جذاب شاید ویژگی دیگری برای انتخاب این نرم‌افزار جهت انجام کارهای گرافیکی باشد. یکی دیگر از ویژگی های خوب این نرم افزار این است که توانایی کار با فایل های eps را دارد. این مورد آخر برای طراحان و گرافیست ها مورد مهمی محسوب می شود. پس اگر برای کاری که می خواهید انجام دهید نیاز به کار با بردار ها دارید و بنا به هر دلیلی نمی خواهید Adobe Illustrator استفاده کنید، این نرم افزار جایگزین مناسبی برای Adobe Illustrator خواهد بود. یکی از معایب دیگر این نرم افزار کندی آن است

۸. نرم افزار دیزاینر Desygner : بهترین گزینه برای IOS و اندروید

نرم افزار طراحی لوگو

اگر می خواهید به سرعت لوگو طراحی کنید و کار زیاد تخصصی و پیچیده ای ندارید، می توانید از این نرم افزار استفاده کنید. این نرم افزار روی گوشی های اندرویدی و IOS اجرا می شود و کار با آن پیچیدگی خاصی ندارد. یکی از برنامه های ساخت لوگو حرفه ای اندروید Desygner است. Desygner به شما اجازه می دهد تا با استفاده از هزاران طرح و المان رایگان، لوگو خلق کنید و آنها را با موارد ویرایش نامحدود اصلاح کنید. در این برنامه تعداد زیادی آثار هنری رایگان، رنگ، پس زمینه و بافت وجود دارد. می توانید از این موارد در طراحی لوگو استفاده کنید. برای ویرایش، کلیه عملیات استاندارد مانند تغییر اندازه، اصلاح رنگ و فلیپ (flip)  پشتیبانی می شود. Desygner قلم ها و گرافیک های رایگان را ارائه می دهد که به طور معمول به روز می شوند.

۹. نرم افزار طراحی لوگو LogoYes : تحت وب + اپلیکیشن موبایل

نرم افزار طراحی لوگو

با این نرم افزار در سه مرحله می توانید لوگو خود را طراحی کنید. آیکون خود را انتخاب کنید، متن مورد نظر را وارد کنید و لوگو خود را با هر فرمتی که می خواهید ذخیره کنید. کار با این نرم افزار بسیار ساده است. فقط کافیست شکل مورد نظر خود را از بین اشکال نرم افزار انتخاب کنید و در وسط صفحه نرم افزار قرار دهید. بعد یک فونت انتخاب کنید، متنی بنویسید و رنگ هر دو را انتخاب کنید.

چهار نرم افزار طراحی لوگو حرفه ای برای حرفه‌ای‌ها (مختص طراحان گرافیک)

بعد از معرفی ۱۰ نرم افزار ساده و کاربردی طراحی لوگو از اینجا به بعد به معرفی نرم افزار هایی می پردازیم که افراد حرفه ای در این زمینه از آن ها استفاده می کنند.

۱. فتوشاپ Photoshop :  همه کاره ولی گسترده

نرم افزار طراحی لوگو

می توان گفت فتوشاپ معروفترین و محبوب ترین نرم افزار در این زمینه است. این نرم افزار طرفداران بسیاری زیادی دارد. نرم‌افزار فتوشاپ متعلق به شرکت Adobe است. نرم‌افزار فتوشاپ به دلیل امکانات زیادی که دارد گستره ی بیشتری از افراد را به سمت خود می‌کشاند. هم اشخاصی که در زمینه طراحی گرافیکی ثابت و هم اشخاصی که در زمینه طراحی گرافیکی متحرک کار می‌کنند به ‌صورتی نرم‌افزار فتوشاپ را می شناسند.

همانطور که گفته شد افراد زیادی با این نرم افزار کار می کنند از جمله طراحان گرافیک  در زمینه چاپ، طراحی وبسایت، طراحی نرم‌افزار و اپلیکیشن، انیمیشن‌ سازها و عکاسان و … . وقتی با این نرم افزار کار می کنید فرمت خروجی اصلی آن PSD است. در این نرم افزار می توان طرح هایی به صورت لایه باز به وجود آورد.

یکی از شاخصه های مهم این نرم‌افزار  پیکسلی بودن آن است که این امر در برخی طراحی‌ها کار را سخت می کند. در حالت کلی تصاویر را می‌توان به دو شکل پیکسلی یا وکتور (برداری) تقسیم کرد. فرق پیکسلی و برداری بودن عکس‌ها در جایی مشخص می شود که زمانی که تصویر بردار را داشته باشیم و بخواهیم اندازه این نوع تصویر را بزرگ یا کوچک کنیم، روی کیفیت تاثیر نمی گذارد و این جزو مزیت‌های آن است. درحالی‌که در حالت پیکسلی بعد از گذر از یک سایز مشخص، از کیفیت تصویر کاسته می‌شود.

مزایای نرم‌افزار فتوشاپ 

  • محیط کاربرپسند آن. مخصوصاً در نسخه‌های جدید که کارایی ابزار های جدید به صورت انیمیشن معرفی می شوند
  • امکان ویرایش ویدیو و ساخت انیمیشن
  • امکان طراحی سه‌بعدی
  • امکان انتقال فایل‌های طراحی به سایر نرم‌افزارهای شرکت Adobe از طریق Adobe Creative Suite
  • وجود دیگر نسخه های نرم افزار برای موبایل ( البته با امکاناتی کمتر )
  • استفاده برای عکاسی، طراحی وبسایت، طراحی اپلیکیشن، طراحی مخصوص چاپ و …

معایب نرم‌افزار فتوشاپ

  • حجیم بودن نرم‌افزار
  • حجم زیادی از حافظه موقت و RAM را اشغال می کند
  • به دلیل پیکسلی بودن برای طراحی لوگو و طراحی کاراکتر و … مناسب نیست

۲. ایلاستریتور Illustrator : بهترین در مجموع

نرم افزار طراحی لوگو

قطعا برترین شرکت در زمینه طراحی و گرافیک شرکت ادوبی است. یکی از بهترین نرم افزارهای تولید شده توسط این شرکت، ایلاستریتور نام دارد. این نرم افزار در طراحی لوگو و طراحی گرافیک عالی عمل می کند زیرا برداری است. این نرم افزار  در طراحی پوستر، کارت ویزیت و طراحی لوگو عالی عمل می کند.

مزایای نرم افزار ایلاستریتور

  • امکان ترسیم بردار به صورت پیشرفته
  • امکان تایپ لمسی
  • قابلیت ایجاد طرح‌های مجعد برای صفحات وب
  • قابلیت رنگ آمیزی و طرح ریزی به صورت Perspective
  • امکان گرفتن چندین فایل در ورودی در طرح ایلوستریتور
  • امکان طراحی و ترسیم طرح های برداری بسیار پیچیده

معایب نرم افزار ایلاستریتور

  • از زبان فارسی برای تایپ پشتیبانی نمی کند
  • محیط کاربرپسندی ندارد
  • ارائه شدن فیلترهای محدود
  • از طرح های انیمیشنی پشتیبانی نمی کند

۳. کورل دراو Corel draw : سریع و قدرتمند و بازاری

نرم افزار ساخت لوگو

نرم‌افزار کورل یا کورل دراو جزو یکی دیگر از نرم‌افزارهای شناخته شده و مشهور در زمینه طراحی گرافیک می‌باشد. از این نرم‌افزار ساخت لوگو اکثر برای طراحی استفاده می‌شود.  کمتر پیش می آید که از این نرم افزار در ویرایش تصویر استفاده شود. امکان استفاده از گرافیک ‌های برداری و پیکسلی در نرم‌افزار کورل وجود دارد. اما این را نیز باید بدانید که این نرم‌افزار اصولاً به‌عنوان نرم‌افزار برداری شناخته می‌شود. پسوند اصلی فایل های خروجی در نرم‌افزار کورل Cdr هست ولی از دیگر فرمت‌های خروجی در نرم‌افزارهای گرافیکی کمپانی ادوبی نیز پشتیبانی می‌کند. معمولا نرم‌افزار کورل را به‌عنوان یک نرم‌افزار صنعتی می‌شناسند. دلیل آن نیز این است که در طراحی گرافیکی اکثر صنعت‌ها نیز کاربرد فراوانی دارد مانند شرکت‌های تبلیغاتی، تابلوسازی، چاپخانه‌ها و طراحان وب.

مزایای نرم افزار کورل دراو

  • فراگیری راحت نرم‌افزار
  • اضافه شدن ابزاری به نام Table برای ترسیم جدول
  • قابلیت تغییر اندازه‌ی متن نوشته شده به صورت Real Time
  • از فونت فارسی پشتیبانی می کند
  • پشتیبانی از اکثر فرمت‌های تصویری

معایب نرم افزار کورل دراو

  • نمیتوان از این نرم افزار برای ویرایش عکس استفاده کرد
  • از طراحی های سه بعدی پشتیبانی نمی کند
  • عدم ارائه نرم‌افزار برای نسخه مک

۴. افینیتی دیزاینر Affinity Designer : بهترین برای ادیت هیبریدی (پیکسلی/برداری)

نرم افزار ساخت لوگو

معمولا برای طراحی لوگو باید از نرم افزار های برداری استفاده کرد. دلیل این امر نیز این است که این ادیتورها اجازه می دهند مقیاس گرافیک بدون هیچ گونه افت کیفیتی کوچک و بزرگ شود(همانطور که قبلا گفتیم). با این حال، گاهی اوقات ممکن است مبور شوید طراحی یا ویرایش عناصر یک لوگو یا هر عنصر گرافیکی دیگر در یک ادیتور پیکسلی استاندارد انجام دهید. راه حل آن؟ راه حل آن فقط افینیتی دیزاینر است. از ویژگی های برجسته این نرم افزار قابلیت سوئیچ بین حالت برداری و پیکسلی است. شما می توانید بدون خارج شدن از نرم افزار، تنظیمات لایه را انجام دهید و از حالت های ترکیبی مختلف استفاده کنید.

مزایای نرم افزار افینیتی دیزاینر

  • امکان سوییچ کردن بین محیط های برداری و پیکسلی بدون بستن نرم افزار
  • پشتیبانی از همه فرمت های اصلی، صفحه نمایش های محدوده وسیع و پروفیل های ICC
  • استفاده از ابزار قلم حرفه ای
  • امکان به وجود آوردن شکل های زنده که کاملا شخصی سازی نیز می شوند
  • ترکیب اشکال با یکدیگر با استفاده از نرم افزار بولین
  • تولید منحنی های صاف با استفاده از ابزار free hand

معایب نرم افزار افینیتی دیزاینر

  • نمی توان با استفاده از ابزار تخصصی بردار ها را پاک کرد
  • عدم پشتیبانی از پسوند خروجی AI؛ بعضی مشتری ها کار را با این پسوند می خواهند
  • هیچ چشم انداز طبیعی (دید طبیعی) وجود ندارد؛ این مورد برای بعضی از طراحان مشکل بزرگی است

به صورت کلی می توان گفت همه نرم افزارها طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و طراحی اسم عالی می باشند. انتخاب بهترین نوع بستگی به هدف تان از یادگیری و زمانی که برای یادگیری دارید، دارد. به طور کلی می توان گفت که بیش از ۱۰۰ نرم افزار طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و تایپوگرافی در دنیا وجود دارد اما ۴ نرم افزار گفته شده بهترین نرم افزارها و اصطلاحا رند بازار هستند.

در این مقاله سعی شد تا چندین نرم افزار طراحی لوگو به شما معرفی شود. علاوه بر این نرم افزارها اگر قصد طراحی لوگو در وب سایت ها و به صورت آنلاین دارید مقاله طراحی لوگو آنلاین از دست ندهید در این مقاله چند نمونه از بهترین سایت های ساخت لوگو رایگان را معرفی کرده‌ایم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

دیدگاه‌ها

علی

7

ممنون خیلی کمک کردید

سالار علی‌محمدی

5

خواهش می‌کنم علی جان

شادی

7

بهترین نرم افزار طراحی لوگو ایلاستریتور هست!!!

سالار علی‌محمدی

7

درسته قطعا یکی از بهتریناست